www.cegelec.com | English |
Home  > Infopunt  > Nieuwsberichten  > 
  • Send to a friend

Nieuwsbericht

Sinds 2010 maakt Cegelec onderdeel uit van VINCI Energies.

VINCI Energies bestaat uit 1500 business units, die gebruik maken van marktgerichte merknamen en die functioneren als een netwerkorganisatie. Kenmerkend voor deze netwerken van business units zijn een hoge mate van autonomie en samenwerking binnen het netwerk en een platte organisatie. Steeds meer business units hebben zich de afgelopen jaren aangesloten bij deze merken.

Wij geloven dat deze netwerkaanpak de kracht van het lokaal ondernemerschap combineert met de voordelen van een (inter)nationaal netwerk als onderdeel van een solide VINCI Groep.

Samenwerkend in een netwerk zijn we nog beter in staat om onze diverse expertises af te stemmen op de vraag van de klant.

De 7 business units van Cegelec BV zullen zich daarom aansluiten bij deze netwerken en gaan ook een nieuw merk voeren, afhankelijk van de markt waarin zij opereren. Zo gaan alle industriŽle business units verder onder de naam Actemium. De business units die zich richten op de markten Energie en Mobiliteit gaan verder onder de naam Omexom.

In Nederland zullen enkel de business units actief in brandbeveiliging en blussystemen verder opereren onder het merk Cegelec.

 

 

nieuwslijst


Page Up
Wettelijk bericht